Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Autoreparatie

Bij een autoreparatie wilt u vertrouwen op deskundigheid en precisie. Uw auto is immers meer dan een vervoersmiddel; het is een onmisbaar deel van uw dagelijks leven. Of het nu gaat om een kras op de lak, een deuk in de carrosserie of een complexe motorstoring, elke vorm van schade verdient professionele aandacht. Bij Sturm Hofman Truck- en Autoschade in Bleiswijk is dat precies wat u krijgt.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?

App schade

Uw expert in autoreparatie

Schade aan uw auto wilt u door een expert laten herstellen. Of het nu gaat om een klein ongelukje of grote schade, de specialisten van ons schadeherstelbedrijf benaderen elke autoreparatie met precisie en oog voor detail. Met geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat uw auto niet alleen veilig, maar ook esthetisch weer in topconditie is. U kunt bij ons terecht voor zowel cosmetische als technische autoreparatie, waarbij we altijd streven naar het hoogst haalbare resultaat. Bovendien voeren we zowel reparaties aan bedrijfswagens uit als reparaties aan particuliere voertuigen.

Maak vandaag nog uw reparatieafspraak

Een reparatieafspraak inplannen is de eerste stap naar een auto die niet alleen rijdt, maar ook schittert op de weg. Neem contact met ons op via 079 – 593 14 23 en verzeker uzelf van een autoreparatie die met de grootste zorg en expertise wordt uitgevoerd. De toewijding aan kwaliteit en service van ons autoschadebedrijf zorgt ervoor dat u snel weer met een gerust hart de weg op kunt.

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Hekwerk spuiten nabij Zevenhuizen-Moerkapelle

Heeft u een hekwerk in de tuin dat u wilt laten spuiten in de regio van Zevenhuizen-Moerkapelle, Waddinxveen en Zoetermeer? Dan is Sturm Hofman Truck- en Autoschade uit Bleiswijk uw ideale partner! Als u het hekwerk bij ons langsbrengt, zorgen wij ervoor dat het in uw gewenste kleuren wordt gespoten. Wilt u uw bedrijfskleuren gebruiken op het hekwerk rond de parking? Snakt u naar een mooier uitzicht wanneer u in de tuin zit? Wij spuiten uw hekwerk graag!

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?

App schade

Een mooie uitstraling door uw hekwerk te laten spuiten

Het hekwerk is een van de eerste dingen die bezoekers van uw zaak of woning te zien krijgen. Daarom is het dan ook een goed idee om het hekwerk te laten spuiten, zodat het er steeds netjes uitziet. In onze spuiterij in Bleiswijk kunt u terecht met verschillende producten. Wij zorgen ervoor dat het perfect gespoten wordt in de kleur van uw dromen. U kiest zelf of u een hoogglans, satijnglans of matte afwerking wilt. Wilt u uw exterieur volledig afwerken? Dan kan u ook meteen uw buitendeuren laten spuiten. Ook voor interieurelementen kunt u bij ons terecht. Zo laat u ook uw keuken bij ons spuiten zodat u uw visie volledig tot leven brengt. Als u het kunt demonteren en naar ons transporteren, spuiten wij het voor u!

Laat alles tot de laatste puntjes afwerken

Onze kernactiviteit is als autoschadebedrijf, maar we hebben ook veel ervaring met het spuiten van voertuigen. Deze ervaring vertalen we maar al te graag naar andere materialen. Bent u overtuigd en wilt u uw hekwerk door ons laten spuiten? Wij staan klaar om alles zo snel mogelijk af te werken. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 079 – 593 14 23 om een afspraak te maken.

Menu