Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Keuken spuiten in de buurt van Zevenhuizen-Moerkapelle

Wist u dat u bij Sturm Hofman Truck- en Autoschade uit Bleiswijk ook terecht kan om uw keuken in een nieuw kleurtje te laten spuiten? Dankzij onze expertise laat u bij ons zonder zorgen uw keuken bij ons achter. Wij zijn centraal gelegen in regio Zoetermeer, waardoor klanten van Waddinxveen tot Zevenhuizen-Moerkapelle hun keuken door ons laten spuiten.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?

App schade

Uw keuken in een prachtige kleur laten spuiten

Heeft een aftandse keuken die u wilt renoveren, maar heeft u ook een strak budget? Laat de fronten van uw keuken dan in een kleur naar keuze spuiten in onze spuiterij in Bleiswijk! Zo krijgt u meteen een heel ander uitzicht zonder te investeren in een volledig nieuwe keuken. Bovendien gaat u zo de wegwerpcultuur tegen door uw perfect functionerende kasten niet weg te gooien, maar een nieuw kleurtje te geven. Het is ook een ideale oplossing wanneer u verhuist en geen budget over heeft voor een volledige keukenrenovatie. Demonteer simpelweg de keukenfronten, breng ze bij ons langs en wij spuiten ze in eender welke kleur en afwerking die u wenst. U kan gaan voor hoogglans, satijnglans of mat. De kleuren zijn oneindig. U kan ook andere delen van uw interieur laten spuiten door onze experts. Wij hebben een brede ervaring met meerdere ondergronden en vormen.

Investeer op een slimme manier in uw keuken

Zijn uw keukenkasten nog perfect, maar bent u het kleurtje beu? Kom dan gerust bij ons langs om uw keuken in een fris jasje te spuiten. Als autoschadebedrijf hebben wij veel ervaring met het spuiten van producten en garanderen wij dan ook een egale afwerking die tot in de kleinste details in orde is. Neem contact met ons op door te e-mailen naar info@sturmhofman.nl of telefonisch via 079 – 593 14 23.

Menu