1. Home
  2. chevron_right
  3. Stralen

Stralen kunnen wij tot zilverblank. Na het stralen hoort het object vrij te zijn van zichtbare olie, vet en vuil, (loszittende) roest, verflagen en vreemde bestanddelen die niet meer op het object aanwezig horen te zijn. Het moet een gelijkmatige metaalkleur zijn.

Al meer dan een halve eeuw zijn wij gespecialiseerd in het stralen van (landbouw) voertuigen en een heel divers scala aan objecten. In onze straalcabine van 17 x 6 meter kunnen we dus ook grote straal objecten kwijt zoals: weg/waterbouwkranen, chassis, oldtimers, scooters, industriële machines, liften, schachten, buizen, wiegjes, vlampijpen, tractoren, tuinhekken, velgen en verschillende laadkleppen.

Wij kunnen voor u vrij wel alles stralen. In principe overal waar roest aan zit kunnen wij onder hoge of lage druk stralen, waardoor je diep in de poriën van het metaal roest kan verwijderen. Wij kunnen het daarna direct voor u in de epoxy /grondverf zetten, zodat het object weer helemaal beschermd is tegen roestvorming. Desgewenst kunnen we het object spuiten in elke gewenste (bedrijfs)kleur.

Maar wij stralen ook nieuwe objecten die van de diverse werkplaatsen vandaan komen. Denk hier bijvoorbeeld aan: industriële machines,  filterhuizen, liften & liftschachten, buizen, vlampijpen, rozenmachines.

Als u wilt kunnen we dit dan gelijk in de epoxy zetten of in de kleur waar het object gespoten dient te worden. Als u een object heeft wat u graag gestraald wilt hebben kunt u altijd even bellen of foto’s mailen. Zodat wij met u mee kunnen kijken en mee kunnen denken.

Maak een afspraak

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Menu