1. Home
  2. chevron_right
  3. Spuiten

Onze spuiterij in regio Zoetermeer

Onze spuiterij in regio Zoetermeer is zo ingericht dat wij grote trucks met oplegger, losse trailer, stadsbussen, hoogwerkers, kranen en boten kunnen spuiten. De spuitcabine is 17 x 6 meter. Daarnaast hebben we nog een kleinere spuiterij voor bedrijfsbussen, scooters en personenauto’s. Zo ziet u dat wij uw auto of u gehele wagenpark netjes kunnen onderhouden en desgewenst in de door u gewenste bedrijfskleuren kunnen spuiten.

Kom met uw auto langs in onze spuiterij in Bleiswijk, nabij Zoetermeer

Wij zorgen er met onze spuiterij in Bleiswijk, vlak bij Zoetermeer, voor dat uw auto, trekker, vrachtwagen of ander voertuig past bij uw bedrijf. We spuiten uw voertuig in de kleuren van uw bedrijf. Naast een spuiterij zijn we ook een schadeherstelbedrijf voor uw auto in regio Zoetermeer. Heeft u schade aan uw auto? Kom langs bij ons autoschadebedrijf en laat u onze experts de schade inspecteren en herstellen. Heeft u schade aan een landbouwvoertuig? Ook dan helpen we u graag verder. Onze experts zorgen voor het schadeherstel van uw landbouwvoertuig. Binnen de kortste keren werkt deze weer helemaal als nieuw. Het is ook mogelijk om uw trekker te laten stralen. Met stralen wordt vuil, olie, vet en roest van uw voertuig afgespoten. Wij kunnen bijna elk voertuig voor u stralen. Na het stralen spuiten we de bedrijfskleuren op uw voertuig. Hierdoor passen al uw voertuigen bij uw bedrijf en geeft dit een professionele uitstraling. Bespreek de verschillende mogelijkheden met onze experts. Het is ook mogelijk om het stralen van uw auto te combineren met het spuiten in onze spuiterij in Bleiswijk.

Neem contact met ons op

Wilt u met uw auto gebruik maken van onze spuiterij in Bleiswijk, in regio Zoetermeer? Neem dan contact op met ons bedrijf. Stuur een e-mail naar info@sturmhofman.nl, of neem telefonisch contact op via 079 – 593 14 23. Daarnaast is het ook mogelijk om een bericht te sturen via Whatsapp. Dit doet u door een bericht te sturen naar 06 – 81 24 78 48.

Maak een afspraak

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Menu