1. Home
  2. chevron_right
  3. Spuiten

Onze spuiterij in regio Zoetermeer

Onze spuiterij in regio Zoetermeer is zo ingericht dat wij eenvoudig grote trucks met oplegger, losse trailer, stadsbussen, hoogwerkers, kranen en boten kunnen spuiten. De spuitcabine is namelijk 17 x 6 meter. Daarnaast hebben we nog een kleinere spuiterij voor bedrijfsbussen, scooters en personenauto’s. Zo ziet u dat Sturm Hofman Truck- en Autoschade uit Bleiswijk de autospuiterij is die uw auto of uw gehele wagenpark netjes kan onderhouden en desgewenst in de door u gewenste bedrijfskleuren spuit.

Kom langs in onze spuiterij

Wij zorgen er in onze spuiterij voor dat uw auto, trekker, vrachtwagen of ander voertuig bij uw bedrijf past. Als autospuiterij zijn we gespecialiseerd in het spuiten van uw bedrijfsvoertuig in de kleuren van uw bedrijf. Hierdoor passen al uw voertuigen bij uw bedrijf en geeft dit een professionele uitstraling. Laat bijvoorbeeld uw hoogwerker spuiten of laat uw vrachtwagen spuiten. Wist u bovendien dat wij ook objecten voor uw interieur thuis onder handen nemen in onze spuiterij? Zo kunt u uw keuken laten spuiten om exact de kleur van uw dromen te realiseren!

Schade laten herstellen

Naast een spuiterij zijn we ook een schadeherstelbedrijf voor uw auto in regio Zoetermeer. Heeft u schade aan uw auto? In ons autoschadebedrijf inspecteren en herstellen onze experts de schade in mum van tijd. Heeft u schade aan een landbouwvoertuig? Ook dan helpen we u graag verder.

Neem contact met ons op

Wilt u met uw auto gebruik maken van onze spuiterij in Bleiswijk, in regio Zoetermeer? Stuur een e-mail naar info@sturmhofman.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om een bericht te sturen via WhatsApp om uw auto te laten spuiten. Dit doet u door een bericht te sturen naar 06 – 81 24 78 48.

Maak een afspraak

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Menu