1. Home
  2. chevron_right
  3. Schade
  4. chevron_right
  5. Truckschade

Het herstel van vrachtwagenschade

Het herstel van vrachtwagenschade wordt verzorgd door de experts van Sturm Hofman Truck- en Autoschade in regio Zoetermeer. Ons truckschadebedrijf is gevestigd in Bleiswijk. Het herstellen van bedrijfswagens is een specialiteit apart. Wij repareren carrosserieën van kunststof, polyester, hout en metaal. Wij kunnen uw opdracht uitvoeren in allerlei maten en soorten voertuigen: bussen, trucks, trailers, treinstellen, rioolzuigers, bermenmaaiers, zandwagens, bermenvuller, hoogwerkers en walsen.

Vrachtwagenschade en ander herstel dat we verrichten

Naast vrachtwagenschade regelen wij ook ander herstel bij ons truckschadebedrijf in regio Zoetermeer. Zo zijn we ook een autoschadebedrijf. U kunt ons echter evengoed inhuren voor trailerherstel. Wij hebben veel ervaring met het herstel van vrachtwagenschade. Naast het herstellen van schade kunt u bij ons ook terecht voor het laten stralen van uw trekker of een ander vervoersmiddel. Bij dit proces wordt al het vuil, olie en roest van het voertuig afgespoten. Het herstel van vrachtwagenschade houdt vaak ook blik- en lakschade in. Geen zorgen! Onze spuiterijen zijn zo ingericht dat wij grote trucks met oplegger of losse trailer kunnen spuiten. U kunt dus bij ons terecht met een auto, maar ook met een vrachtwagen, zowel voor herstellingen als voor onze andere diensten. Zo ziet u dat ons truckschadebedrijf uw auto, vrachtwagen of zelfs uw gehele wagenpark netjes kunnen onderhouden en desgewenst in de door u gewenste bedrijfskleuren kunnen spuiten.

Neem contact op met onze experts

Wilt u weten wat het herstel van de vrachtwagenschade inhoudt bij ons bedrijf in Bleiswijk, nabij Zoetermeer? Onze experts helpen u graag verder en vertellen u alles wat u moet weten over de schade en hoe dit hersteld gaat worden. Neem telefonisch contact op met ons truckschadebedrijf via 079 – 593 14 23 of stuur uw vraag in via ons contactformulier. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen door een van onze experts.

Maak een afspraak

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Menu