1. Home
  2. chevron_right
  3. Schade
  4. chevron_right
  5. Truckschade

Het herstel van vrachtwagenschade

De vrachtwagenschade en het herstel daarvan wordt geregeld door de experts van Sturm Hofman Autoschade uit regio Zoetermeer. Ons bedrijf is gevestigd in Bleiswijk, dit ligt naast Zoetermeer. Herstellen van bedrijfswagens is een specialiteit apart. Wij repareren carrosserieën van kunststof, polyester, hout en metaal. Wij kunnen uw opdracht uitvoeren in allerlei maten en soorten voertuigen: bussen, trucks, trailers, treinstellen, rioolzuigers, bermenmaaiers, zandwagens, bermenvuller, hoogwerkers en walsen.

Vrachtwagenschade en ander herstel dat we verrichten in regio Zoetermeer

Naast vrachtwagenschade regelen wij ook ander herstel in regio Zoetermeer. Zo zijn we ook een autoschadebedrijf, maar kunt u ons ook inhuren voor trailerherstel. Wij hebben veel ervaring met het herstel van vrachtwagenschade uit regio Zoetermeer. Naast het herstellen van schade kunt u bij ons ook terecht voor het laten stralen van uw trekker, vrachtwagen of auto. Bij dit proces wordt al het vuil, olie en roest van het voertuig afgespoten. Daarna kunt u ervoor kiezen om uw voertuig ook door ons te laten spuiten. Onze spuiterijen zijn zo ingericht dat wij grote trucks met oplegger of losse trailer kunnen spuiten. De spuitcabine is 17 x 6 meter. Daarnaast hebben we nog een kleinere spuiterij voor bedrijfsbussen en personenauto’s U kunt dus bij ons terecht met een auto maar ook met een vrachtwagen.  Zo ziet u dat wij uw auto of u gehele wagenpark netjes kunnen onderhouden en desgewenst in de door u gewenste bedrijfskleuren kunnen spuiten. Bespreek de verschillende opties met onze experts.

Neem contact op met onze experts

Wilt uweten wat het herstel van de vrachtwagenschade inhoudt bij ons bedrijf in Bleiswijk, nabij Zoetermeer? Neem dan contact op met onze experts. Zij helpen u graag verder en vertellen u alles wat u moet weten over de schade en hoe dit hersteld gaat worden. Neem telefonisch contact op via 079 – 593 14 23 of stuur een e-mail naar info@sturmhofman.nl. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen door een van onze experts.

Maak een afspraak

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Menu