1. Home
  2. chevron_right
  3. Trailerherstel

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Trailerherstel

Wilt u een trailerherstel laten uitvoeren? Kom dan langs bij Sturm Hofman Autoschade in Bleiswijk, dit ligt naast Zoetermeer. Het is bij ons ook mogelijk om een polyesterherstel uit te laten voeren op uw trailers. Hierbij wordt er gekeken of de vloeren van de trailers er nog goed inliggen. Zo niet, dan plannen we een polyesterherstel in voor uw trailers.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Trailerherstel voor vrachtwagens

Bent u op zoek naar een trailerherstel voor uw vrachtwagens? Wij helpen u graag verder. Ons autoschadebedrijf heeft veel ervaring met het herstellen van schade bij verschillende soorten voertuigen. Het maakt niet uit of er schade aan uw auto of bij een landbouwvoertuig is, wij helpen u verder. Als schadeherstelbedrijf doen wij aan trailerherstel maar ook specifiek aan polyesterherstel van de vloer in trailers. Naast de schadeherstel kunt u bij ons ook terecht voor het laten stralen van uw trekker. Hierbij wordt  viezigheid, vuil, roest en olie van de trekker afgespoten. Wij kunnen stralen tot zilverblank waardoor u een gelijkmatige metaalkleur overhoudt. Hierna kunt u kiezen of u de trekker in de kleuren van uw bedrijf gespoten wilt hebben. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om alleen een grondverf te laten spuiten om roestvorming tegen te gaan. Bespreek de verschillende mogelijkheden met onze experts.

tractor-trailer
tractor-2
tractor-trailer-2

Plan een afspraak in voor het polyesterherstel van uw trailers

Wilt u een trailerherstel laten uitvoeren door onze ervaren experts? Neem dan nu contact op met ons bedrijf uit Bleiswijk en plan een afspraak in bij onze monteurs. Stuur een e-mail naar info@sturmhofman.nl of neem telefonisch contact op via 079 – 593 14 23. Daarnaast is het mogelijk om een WhatsApp-berichtje te sturen naar 06 – 81 24 78 48.

Menu