1. Home
  2. chevron_right
  3. Trailerherstel

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Trailerherstel

Wilt u een trailerherstel laten uitvoeren in regio Zoetermeer? Kom dan langs bij Sturm Hofman Truck- en Autoschade in Bleiswijk. Het is bij ons ook mogelijk om een polyesterherstel uit te laten voeren op uw trailers. Hierbij wordt er gekeken of de vloeren van de trailers er nog goed inliggen. Zo niet, dan plannen we een polyesterherstel in voor uw trailers. Kortom, wij ontzorgen u compleet op het gebied van trailerreparatie!

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Trailerherstel voor vrachtwagens

Bent u op zoek naar een trailerherstel voor uw vrachtwagens of hebben uw trailers een polyesterherstel nodig? Wij helpen u graag verder. Ons autoschadebedrijf heeft veel ervaring met het herstellen van schade bij verschillende soorten voertuigen, waaronder trailers. Het maakt niet uit of er schade is aan uw auto of aan een landbouwvoertuig, wij helpen u verder. Als schadeherstelbedrijf doen wij aan trailerherstel maar ook specifiek aan polyesterherstel van de vloer in trailers. Naast trailerreparatie, kunt u bij ons ook terecht voor het laten stralen van uw trekker. Hierbij wordt vuil, roest en olie van de trekker afgespoten. Wij kunnen eveneens uw trailer stralen tot zilverblank, waardoor u een gelijkmatige metaalkleur overhoudt. Hierna kunt u kiezen of u de trekker of trailer in de kleuren van uw bedrijf gespoten wilt hebben. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om alleen een grondverf te laten spuiten om roestvorming tegen te gaan. Bespreek de verschillende mogelijkheden van onze spuiterij met onze experts in trailerreparatie.

tractor-trailer
tractor-2
tractor-trailer-2

Plan een afspraak in

Wilt u een trailerherstel laten uitvoeren door onze ervaren experts of zijn uw trailers toe aan grondig polyesterherstel? Neem dan nu contact op met ons bedrijf en plan een afspraak in bij onze monteurs voor een trailerreparatie. Stuur een e-mail naar info@sturmhofman.nl of neem telefonisch contact op via 079 – 593 14 23.

Menu