Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Trailer laten stralen

Een trailer laten stralen is een directe investering in de professionele uitstraling van uw transportonderneming. De staat van uw trailers zegt veel over de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw dienstverlening. Door uw trailer te laten stralen, zorgt u voor een onberispelijke eerste indruk bij klanten. Sturm Hofman Truck- en Autoschade in Bleiswijk straalt graag uw trailer schoon.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?

App schade

Uw trailer schoon laten stralen

Het professioneel laten stralen van uw trailer is een vak apart. Het vereist kennis van de juiste materialen en technieken om uw trailer niet alleen schoon te maken, maar ook te beschermen tegen toekomstige vervuiling en weersinvloeden. Door uw trailer te laten stralen, verwijdert u niet alleen de zichtbare sporen van het harde werk, maar verlengt u ook de levensduur van de lak en het chassis. Een schone, stralende trailer is bovendien makkelijker te onderhouden en draagt bij aan de veiligheid op de weg. Mochten we tijdens de behandeling schade tegenkomen, dan voeren we met uw toestemming gelijk trailerherstel uit. Zo hoeft u hiervoor niet naar een andere zaak.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Plan nu uw afspraak in bij ons autoschadebedrijf om uw trailer te laten stralen. Uw voertuigen zijn het hart van uw onderneming en verdienen de beste zorg. Met een professionele behandeling van onze professionals wordt uw trailer schoon en kunt u er gerust mee de weg op gaan. Neem contact met ons op via 079 – 593 14 23.

Menu