1. Home
  2. chevron_right
  3. Schade
  4. chevron_right
  5. Autoschade

Na de overname van Autoschade van den Berg Hofman in april 2017 zijn wij naast truckherstel ons nog meer bezig gaan houden met het repareren van autoschade. Hiervoor hebben wij diverse gediplomeerde vakmensen in huis.

Schade aan u voertuig is natuurlijk vervelend! Vaak wordt u door verwezen naar een gestuurd schadeherstelbedrijf door verzekeringsmaatschappijen (dit noemt men schadesturing). Deze aangesloten bedrijven werken voor vastgestelde gereduceerde tarieven voor de verzekering.

Belangrijk is echter dat u altijd zelf kunt bepalen waar u uw auto laat repareren. Het is immers uw eigendom! Meestal zijn we in staat om uw eigen risico over te nemen omdat wij niet hoeven te repareren voor de gereduceerde tarieven van de verzekeringen.

Ook zijn er mogelijkheden om een vrije keuze polis af te sluiten. Voor reparatie kunt u dan zelf u schadehersteller kiezen en krijgt u van de verzekeraar geen boete op u eigen risico als u naar de door u gewenste autohersteller gaat.

Uw voordeel

  • U blijft eigen baas over uw auto en bepaalt zelf waar u laat repareren
  • Meestal zijn wij in staat iets extra’s voor u te doen
  • U krijgt bij ons een gratis leenauto mee
  • Mocht u schade oplopen door eigen schuld en dit door de verzekering niet vergoed wordt kunnen we ook tegen gereduceerde prijzen evt. repareren met gebruikte/ circulair delen (dit natuurlijk altijd in overleg met u)

Maak een afspraak

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Menu