1. Home
  2. chevron_right
  3. Schade
  4. chevron_right
  5. Autoschade

Ons schadeherstelbedrijf in regio Zoetermeer

Kom langs bij ons schadeherstelbedrijf in Bleiswijk, dit ligt vlak bij Zoetermeer. Na de overname van Autoschade van den Berg Hofman in april 2017 zijn wij ons naast truckherstel nog meer bezig gaan houden met het repareren van autoschade. Hiervoor hebben wij diverse gediplomeerde vakmensen in huis. Kom daarom langs bij ons schadeherstelbedrijf in Bleiswijk, nabij Zoetermeer.

Bij ons schadeherstelbedrijf uit Bleiswijk, nabij Zoetermeer, herstellen we uw schade

Schade aan uw voertuig is natuurlijk vervelend! Vaak wordt u door verzekeringsmaatschappijen doorverwezen naar een schadeherstelbedrijf (dit noemt men schadesturing). Deze aangesloten bedrijven werken voor vastgestelde gereduceerde tarieven voor de verzekering. Belangrijk is echter dat u altijd zelf kunt bepalen waar u uw auto laat repareren. Het is immers uw eigendom! Meestal zijn we in staat om uw eigen risico over te nemen omdat wij niet hoeven te repareren voor de gereduceerde tarieven van de verzekeringen. Daarom kiest u voor ons schadeherstelbedrijf uit Bleiswijk, naast Zoetermeer. Ook zijn er mogelijkheden om een vrije keuze polis af te sluiten. Voor reparatie kunt u dan zelf uw schadehersteller kiezen en krijgt u van de verzekeraar geen boete op uw eigen risico als u naar de door u gewenste autohersteller gaat. Kom langs bij ons autoschadebedrijf en ontdek uw voordelen.

Uw voordeel

U ontvangt een aantal voordelen als u de schade aan uw vrachtwagen of auto laat repareren bij ons schadeherstelbedrijf in Bleiswijk, nabij Zoetermeer. Hieronder staan er aantal genoemd.

  • U blijft eigen baas over uw auto en bepaalt zelf waar u die laat repareren
  • Meestal zijn wij in staat iets extra’s voor u te doen
  • U krijgt bij ons een gratis leenauto mee
  • Mocht u schade oplopen door eigen schuld en dit door de verzekering niet vergoed wordt, kunnen we ook tegen gereduceerde prijzen repareren met gebruikte/ circulair delen (dit natuurlijk altijd in overleg met u)

Plan een afspraak in

Heeft u schade aan uw auto of wilt u een afspraak inplannen voor een trailerherstel? Neem dan nu contact op met Sturm Hofman Autoschade. Ook als u schade heeft aan een landbouwvoertuig kunt u bij ons terecht. Stuur een e-mail naar info@sturmhofman.nl of neem telefonisch contact op door te bellen naar 079 – 593 14 23. Kom langs bij ons schadeherstelbedrijf in Bleiswijk, nabij Zoetermeer.

Maak een afspraak

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Menu