Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Schadeherstel voor uw landbouwvoertuig in Bleiswijk

De experts van Sturm Hofman Truck- en Autoschade zorgen voor het schadeherstel van uw landbouwvoertuig in ons bedrijf in Bleiswijk. Er wordt vakkundig gekeken wat de schade is en hoe deze is ontstaan. Daarna kijken onze specialisten hoe de schade hersteld kan worden. Wanneer onze experts klaar zijn, krijgt u uw voertuig weer als nieuw terug.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Wij regelen het schadeherstel van uw landbouwvoertuig in Bleiswijk

Heeft u schadeherstel nodig voor uw landbouwvoertuig in gemeente Bleiswijk? Kom dan langs bij Sturm Hofman Truck- en Autoschade. We zijn een schadeherstelbedrijf dat veel ervaring heeft met verschillende soorten voertuigen. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor schadeherstel van een trailer, vrachtwagen of auto. Naast het herstellen van schade aan bijvoorbeeld een auto of een trekker kunt u ook bij ons terecht voor het stralen van een trekker, vrachtwagen, auto of ander voertuig. Bij het stralen van een voertuig wordt deze schoongespoten van olie, verf, vuil en roest.

tractor-trailer
tractor-2
tractor-trailer-2

Plan nu een afspraak in

Wilt u gebruik maken van ons schadeherstel voor uw landbouwvoertuig bij ons bedrijf in Bleiswijk? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in. Stuur een e-mail naar info@sturmhofman.nl of neem contact op door te bellen naar 079 – 593 14 23. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen door onze experts.

Menu