Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Uw landbouwvoertuigen stralen in regio Moordrecht

Wij nemen uw landbouwvoertuigen onder handen en stralen deze schoon bij onze spuiterij in regio Moordrecht. Sturm Hofman Truck- en Autoschade is gevestigd in Bleiswijk. Wij hebben veel ervaring met het stralen, spuiten en repareren van landbouwvoertuigen omdat we in een landelijk gebied gevestigd zijn.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Laat al uw landbouwvoertuigen stralen bij ons in regio Moordrecht

Bij onze spuiterij in regio Moordrecht laat u al uw landbouwvoertuigen stralen door echte professionals. We zorgen ervoor dat uw landbouwvoertuigen helemaal zilverblank worden gestraald. Hierdoor wordt al het roest, olie en viezigheid verwijderd van het voertuig. Omdat we in een landelijk gebied liggen, hebben we veel ervaring met het stralen, spuiten, maar ook repareren van landbouwvoertuigen. We zijn een schadeherstelbedrijf, waardoor het ook mogelijk is om bij ons al uw landbouwvoertuigen te laten repareren. Naast landbouwvoertuigen kunt u bij ons ook terecht voor het stralen van uw trailer. Het is dan ook mogelijk om gelijk een schadeherstel in te plannen voor uw hele vrachtwagen.

tractor-trailer
tractor-2
tractor-trailer-2

Maak nu een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor het laten stralen van al uw landbouwvoertuigen bij ons in regio Moordrecht? Neem dan nu contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sturmhofman.nl of bel naar 079 – 593 14 23. De afspraak wordt zo spoedig mogelijk ingepland bij onze spuiterij in Bleiswijk.

Menu