Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Bedrijfswagen spuiten

Uw bedrijfswagen laten spuiten is dé manier om uw voertuig niet alleen een frisse look te geven, maar ook om uw onderneming professioneel te presenteren op de weg. Uw bedrijfswagen is immers het rijdende visitekaartje van uw bedrijf. Uw bedrijfsbus laten spuiten is dus een investering in de uitstraling van uw wagenpark. Sturm Hofman Truck- en Autoschade in Bleiswijk, vlak bij Zoetermeer, kan uw bedrijfswagen in de kleuren van uw bedrijf spuiten.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?

App schade

Uw bedrijfswagen professioneel laten spuiten

Het professioneel laten spuiten van uw bedrijfswagen vereist expertise en precisie. Een bedrijfsbus laten spuiten met hoogwaardige lak zorgt er niet alleen voor dat uw bedrijfswagen er beter uitziet, maar het beschermt uw voertuig ook tegen roest en andere schade van buitenaf. Bovendien draagt een strakke, frisse laklaag van ons autoschadebedrijf bij aan een positief imago en kan het zelfs de restwaarde van uw voertuig verhogen. Laat uw bedrijfsbus spuiten door vakmensen die gebruikmaken van de nieuwste technieken en materialen voor een langdurig en glanzend resultaat. Voordat we het voertuig spuiten, stralen we uw bedrijfswagen om roest en vuil te verwijderen. Dit zorgt voor een zo egaal mogelijk eindresultaat. Vervolgens spuiten we uw bedrijfsbus of bedrijfswagen in de door u gewenste kleuren en profiteert u van bedrijfsvoertuigen die er weer als nieuw uitzien.

Plan uw spuitafspraak in

Is uw bedrijfswagen toe aan een nieuwe uitstraling? Plan dan vandaag nog uw spuitafspraak in bij onze spuiterij. Door uw bedrijfswagen of bedrijfsbus te laten spuiten, verzekert u zich van een professionele eerste indruk en een duurzame bescherming. Neem contact met ons op en laat uw bedrijfswagen transformeren tot een representatief onderdeel van uw onderneming.

Menu