Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Bedrijfswagen laten stralen

Uw bedrijfswagen laten stralen is een stap naar het versterken van uw zakelijke imago. Eerste indrukken zijn belangrijk en een schitterend glanzende bedrijfswagen draagt bij aan een professionele uitstraling. Stralen is een diepgaande behandeling die uw voertuig niet alleen laat blinken, maar ook beschermt tegen de elementen. Een bedrijfswagen laten stralen door Sturm Hofman Truck- en Autoschade in Bleiswijk zorgt ervoor dat uw mobiele visitekaartje altijd de juiste boodschap uitdraagt.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?

App schade

Uw bedrijfswagen laten stralen en behandelen

Wilt u uw bedrijfswagen laten stralen en tegelijkertijd duurzaam beschermen? Een professionele behandeling, waarbij uw bedrijfswagen niet alleen grondig gereinigd, maar ook gespoten wordt, biedt de oplossing. Als u uw bedrijfswagen bij ons bedrijf laat stralen, stralen we het voertuig zilverblank. Door vervolgens uw bedrijfswagen te spuiten, wordt niet alleen de glans hersteld, maar ook de levensduur van uw bedrijfswagen aanzienlijk verlengd. Bovendien past uw bedrijfsvoertuig dan beter bij uw onderneming doordat we het kunnen voorzien van de kleuren van uw bedrijf.

Zet de stap naar een stralende bedrijfswagen

Maak nu de beslissing om uw bedrijfswagen te laten stralen bij ons autoschadebedrijf. Een afspraak maken is eenvoudig, en u zult versteld staan van het resultaat. Uw bedrijfswagen is een weerspiegeling van uw bedrijf; laat deze daarom behandelen door onze professionals. Neem contact met ons op, plan een behandeling in en zie hoe uw bedrijfswagen transformeert in een glanzend symbool van uw bedrijfsidentiteit.

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Hekwerk spuiten nabij Zevenhuizen-Moerkapelle

Heeft u een hekwerk in de tuin dat u wilt laten spuiten in de regio van Zevenhuizen-Moerkapelle, Waddinxveen en Zoetermeer? Dan is Sturm Hofman Truck- en Autoschade uit Bleiswijk uw ideale partner! Als u het hekwerk bij ons langsbrengt, zorgen wij ervoor dat het in uw gewenste kleuren wordt gespoten. Wilt u uw bedrijfskleuren gebruiken op het hekwerk rond de parking? Snakt u naar een mooier uitzicht wanneer u in de tuin zit? Wij spuiten uw hekwerk graag!

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?

App schade

Een mooie uitstraling door uw hekwerk te laten spuiten

Het hekwerk is een van de eerste dingen die bezoekers van uw zaak of woning te zien krijgen. Daarom is het dan ook een goed idee om het hekwerk te laten spuiten, zodat het er steeds netjes uitziet. In onze spuiterij in Bleiswijk kunt u terecht met verschillende producten. Wij zorgen ervoor dat het perfect gespoten wordt in de kleur van uw dromen. U kiest zelf of u een hoogglans, satijnglans of matte afwerking wilt. Wilt u uw exterieur volledig afwerken? Dan kan u ook meteen uw buitendeuren laten spuiten. Ook voor interieurelementen kunt u bij ons terecht. Zo laat u ook uw keuken bij ons spuiten zodat u uw visie volledig tot leven brengt. Als u het kunt demonteren en naar ons transporteren, spuiten wij het voor u!

Laat alles tot de laatste puntjes afwerken

Onze kernactiviteit is als autoschadebedrijf, maar we hebben ook veel ervaring met het spuiten van voertuigen. Deze ervaring vertalen we maar al te graag naar andere materialen. Bent u overtuigd en wilt u uw hekwerk door ons laten spuiten? Wij staan klaar om alles zo snel mogelijk af te werken. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 079 – 593 14 23 om een afspraak te maken.

Menu