Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Kasten spuiten nabij Zevenhuizen-Moerkapelle

Bent u de uitstraling van uw kasten beu en wilt u ze in een nieuw kleurtje laten spuiten bij een expert in de regio van Zevenhuizen-Moerkapelle, Zoetermeer en Waddinxveen? Klop dan zeker aan bij Sturm Hofman Truck- en Autoschade in Bleiswijk! Wij hebben veel ervaring met het spuiten van verschillende oppervlakken en materialen waardoor we een perfecte afwerking garanderen.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?

App schade

De voordelen van kasten spuiten

Door de professionals uit onze spuiterij in te schakelen voor het spuiten van uw kasten, profiteert u van een zorgeloze samenwerking. U levert de kasten, gedemonteerd waar mogelijk, bij ons af, kiest uw kleur en afwerking, en wij spuiten de kasten op geen tijd met uw kleur naar keuze. Het gaat niet alleen veel sneller dan met de hand schilderen, de laag verf is ook veel egaler dan met een borstel waardoor u lang geniet van de nieuwe kleur. U laat bij ons bovendien niet alleen kasten spuiten, maar ook minder voor de hand liggende vormen, zoals een hekwerk of afzuigkap, spuiten wij in geen tijd in een frisse kleur. Dankzij onze expertise als autoschadebedrijf hebben grillige vormen namelijk geen geheimen meer voor ons! Door uw kasten of andere elementen bij ons te laten spuiten, krijgt u meteen een andere sfeer in uw interieur zonder alles nieuw te moeten kopen. Dat is goed voor uw portemonnee en maakt upcycling heel wat makkelijker.

Verkrijg snel een nieuwe look

Staat u al te popelen om een nieuw kleurtje te geven aan uw kasten? Breng ze dan snel binnen bij ons en wij spuiten ze volledig naar uw wensen. Maak op voorhand een afspraak door te bellen naar 079 – 593 14 23 of een e-mail te sturen naar info@sturmhofman.nl. Geniet snel van een nieuw interieur zonder al te veel geld uit te geven!

Menu