Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Binnendeuren spuiten nabij Zevenhuizen-Moerkapelle

Wilt u uw binnendeuren laten nabij Zevenhuizen-Moerkapelle? Vertrouw dan op de expertise van Sturm Hofman Truck- en Autoschade in Bleiswijk. Wij zijn centraal gelegen in regio Zoetermeer, waardoor klanten van Waddinxveen tot Delft bij ons komen aankloppen om hun binnendeuren te laten spuiten.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Uw binnendeuren in de perfecte kleur laten spuiten

Bent u toe aan een frisse look voor uw interieur, maar heeft u geen zin om urenlang met een verfrol bezig te zijn? Dan is het een goed idee om uw binnendeuren te laten spuiten! In onze spuiterij verwelkomen wij verschillende interieurelementen, zoals dus binnendeuren. Dankzij onze expertise met het spuiten van voertuigen die grillige vormen hebben, garanderen wij een egale finish op uw binnendeuren. Het grote voordeel van bij ons langskomen, is dat u een grote keuze heeft. Kiest u voor een glanzende of matte finish? Gaat u voor een opvallend kleurtje als eyecatcher of toch net een sobere kleur? Bij ons kan het allemaal! U laat bij ons bovendien ook meteen uw buitendeuren spuiten. Wij hebben expertise met verschillende materialen en ondergronden.

Geniet van een perfecte inrichting

Wanneer u uw binnendeuren door ons laat spuiten, profiteert u van een snelle dienstverlening. Zodra u de binnendeuren naar ons vervoert, staan wij klaar om ze in de juiste kleur te spuiten. Maak een afspraak bij onze experts en schrik niet, wij zijn een autoschadebedrijf dat van vele markten thuis is. Stuur een e-mail naar info@sturmhofman.nl of bel ons op 079 – 593 14 23.

Menu