Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Vrachtwagen laten spuiten

Als u uw vrachtwagen laat spuiten, versterkt u het imago van uw transportbedrijf. Een frisse laklaag is namelijk niet alleen aantrekkelijk, maar beschermt uw vrachtwagen ook tegen de invloeden van het weer en de weg. Door te kiezen voor een expert als Sturm Hofman Truck- en Autoschade in Bleiswijk, zorgt u ervoor dat uw vrachtwagen niet enkel functioneel blijft, maar er ook verzorgd uitziet.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?

App schade

Uw vrachtwagen in uw bedrijfskleuren laten spuiten

Het laten spuiten van uw vrachtwagen in de bedrijfskleuren is een effectieve manier van branding. Een vrachtwagen laten spuiten in uw unieke kleuren en stijl, maakt elke levering tot een marketingmoment. Onze expertise in het spuiten van grote voertuigen garandeert een eindresultaat dat staat voor kwaliteit. Uw vrachtwagen plus trailer laten spuiten is daarmee niet alleen een investering in de uitstraling van uw truck, maar ook in de waarde van uw wagenpark. Wilt u ook een reparatie aan uw vrachtwagen uit laten voeren? Dan voeren wij die ook graag voor u uit. Daardoor is uw vrachtwagen direct weer klaar voor de werkzaamheden en hoeft u uw werk niet (lang) stil te leggen.

Bel ons voor uw spuitafspraak

Bij Sturm Hofman Truck- en Autoschade begrijpen we het belang van een representatieve vrachtwagen voor uw bedrijfsimago. De ervaren specialisten van ons autoschadebedrijf staan klaar om uw vrachtwagen te spuiten en ervoor te zorgen dat die uw bedrijf op de beste manier vertegenwoordigt. Neem snel contact met ons op door te bellen naar 079 – 593 14 23 voor een afspraak.

Menu