Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Trailer laten spuiten

Uw trailer laten spuiten is een investering in de uitstraling en levensduur van uw voertuig. Zo zorgt u er namelijk voor dat die er weer verzorgd uitziet, maar ook dat die tegen roest en schade is beschermd. Een professioneel gespoten trailer is als een rijdend visitekaartje voor uw bedrijf. Sturm Hofman Truck- en Autoschade in Bleiswijk brengt graag een nieuwe laag verf en coating aan op uw trailer.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?

App schade

Uw trailer opnieuw laten spuiten

Een frisse laag verf en beschermende coating verlengen de levensduur van uw trailer aanzienlijk. Het opnieuw laten spuiten van uw trailer kan het niet alleen een geheel nieuwe uitstraling geven, maar het helpt ook om kleine imperfecties en slijtage te herstellen. De experts van ons autoschadebedrijf zorgen ervoor dat uw trailer met de hoogste kwaliteit materialen behandeld wordt, zodat deze weer jaren mee kan. Wilt u niet alleen de oplegger, maar de hele vrachtwagen laten spuiten? Dat doen we uiteraard ook graag. Zo is het uiterlijk van het gehele voertuig weer opgefrist en ziet het er weer representatief uit.

Bel ons en plan uw afspraak in

Bij onze spuiterij bieden wij u een service waarbij kwaliteit en klanttevredenheid vooropstaan. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom zorgen wij voor een snelle en efficiënte service. Laat ons uw trailer spuiten en zorg ervoor dat deze weer straalt op de weg. Maak hiervoor een afspraak door contact met ons op te nemen via 079 – 593 14 23.

Menu