Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Breng uw auto naar onze spuiterij in regio Moerkapelle

U kan uw auto laten bespuiten in onze spuiterij in de buurt van Moerkapelle. Sturm Hofman Truck- en Autoschade is gevestigd in Bleiswijk. Een van onze specialiteiten is het stralen en spuiten van voertuigen. U kunt uw voertuig in elke gewenste kleur laten spuiten. Naast deze specialiteiten herstellen we schade aan al uw (landbouw)voertuigen.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Uw auto laten spuiten in onze spuiterij in regio Moerkapelle

U laat uw auto bespuiten met iedere gewenste kleur bij onze spuiterij in regio Moerkapelle. Denk bijvoorbeeld aan het bespuiten van uw voertuigen in de kleuren van uw bedrijf. Zo maakt u extra reclame voor uw bedrijf. Naast een spuiterij zijn we een schadeherstelbedrijf. Bij ons kunt u al uw voertuigen afleveren, want onze experts repareren ze. Heeft uw vrachtwagen een schadeherstel nodig? Breng hem dan langs bij ons en hij wordt weer als nieuw aan uw terug geleverd.

spuiterij
tractor-trailer-2

Kom bij ons langs

Wilt u uw auto door onze spuiterij in Bleiswijk, nabij Moerkapelle, laten bespuiten? Neem dan nu contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sturmhofman.nl. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak in te plannen door een bericht via WhatsApp te sturen via 06 – 81 24 78 48. Kom nu langs bij ons schadeherstelbedrijf in de buurt van Bodegraven.

Menu