Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Een schadeherstelbedrijf in regio Bodegraven

Sturm Hofman Autoschade is een schadeherstelbedrijf in Bleiswijk, vlak bij Bodegraven. Naast het herstellen van schade zijn wij een expert in het stralen en spuiten van uw voertuigen. Door het stralen wordt al het roest en viezigheid van het voertuig afgespoten. Het spuiten kan in elke gewenste kleur.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Wij zijn een schadeherstelbedrijf in regio Bodegraven

Ons schadeherstelbedrijf in regio Bodegraven heeft een aantal specialiteiten. Naast natuurlijk het herstellen van schade aan vrachtwagens, auto’s en landbouwvoertuigen kunnen wij ook stralen of spuiten. Het stralen van een voertuig zorgt ervoor dat het roest en al het viezigheid wordt verwijderd. Daarna is het voertuig klaar voor het spuiten met kleur. In onze spuiterij kunt u uw auto -of ander voertuig- laten spuiten in alleen de grondverf of in iedere gewenste kleur die u wilt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het voertuig te laten spuiten in de kleuren van uw bedrijf.

autoschade
schade herstellen vrachtwagens
tractor-trailer-2

Neem nu contact op met onze experts

Maak nu een afspraak bij ons schadeherstelbedrijf in Bleiswijk, nabij Bodegraven. Het maken van een afspraak gaat gemakkelijk via ons contactformulier. Daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@sturmhofman.nl. U kunt ook een whatsappbericht achterlaten via 06 – 81 24 78 48 of bellen naar 079 – 593 14 23.

Menu