Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Een schadeherstelbedrijf in regio Bodegraven

Sturm Hofman Truck- en Autoschade is een schadeherstelbedrijf in Bleiswijk, vlak bij Bodegraven. Dankzij onze centrale ligging kunnen wij klanten uit de hele regio van dienst zijn. Wij bieden bovendien een zeer brede dienstverlening aan, waardoor wij echt iedereen verder kunnen helpen. Heeft u schade opgelopen? Wij staan klaar om de deuren van ons schadeherstelbedrijf open te gooien!

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Meer dan enkel een schadeherstelbedrijf nabij Bodegraven

Ons schadeherstelbedrijf in regio Bodegraven heeft een aantal specialiteiten. Naast natuurlijk het herstellen van schade aan vrachtwagens, auto’s en landbouwvoertuigen kunnen wij ook stralen of spuiten. Het stralen van een voertuig zorgt ervoor dat het roest en al het viezigheid wordt verwijderd. Daarna is het voertuig klaar voor het spuiten met kleur. In onze spuiterij nabij Moerkapelle kunt u uw auto -of ander voertuig- laten spuiten in alleen de grondverf of in iedere gewenste kleur die u wilt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het voertuig te laten spuiten in de kleuren van uw bedrijf.

autoschade
schade herstellen vrachtwagens
tractor-trailer-2

Neem nu contact op met onze experts om schade te laten herstellen

Heeft uw voertuig schade opgelopen? Maak dan meteen een afspraak bij ons schadeherstelbedrijf. Een afspraak inplannen gaat gemakkelijk via ons contactformulier. Daarnaast is het mogelijk om te bellen naar 079 – 593 14 23. Wij zorgen ervoor dat de schade zo snel mogelijk hersteld wordt!

Menu