Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Uw hoogwerker laten spuiten

Een hoogwerker laten spuiten is een effectieve manier om uw machine niet alleen een vernieuwde uitstraling te geven, maar ook om de levensduur te verlengen. Dagelijks wordt uw hoogwerker blootgesteld aan diverse weersomstandigheden en slijtage. Een professionele spuitbeurt van Sturm Hofman Truck- en Autoschade in Bleiswijk revitaliseert dit zwaar gebruikte materieel.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?

App schade

Een hoogwerker laten spuiten met professioneel materiaal

Het laten spuiten van uw hoogwerker zorgt er niet alleen voor dat deze er weer als nieuw uitziet, maar ook dat die beschermd wordt tegen roest en corrosie. Door uw hoogwerker te laten spuiten, investeert u dus in de uitstraling en duurzaamheid van uw machinepark. Onze spuiterij gebruikt uitsluitend hoogwaardige lakken en coatings voor het spuiten van uw hoogwerker. Heeft u interesse in dezelfde dienst voor andere voertuigen in uw wagenpark? Laat dan bijvoorbeeld ook uw kraan spuiten. Wij ontzorgen u graag volledig zodat uw voer- en werktuigen weer perfect bij uw bedrijf passen.

Plan een behandeling in voor uw hoogwerker

Laat uw hoogwerker spuiten door de vakmensen van ons autoschadebedrijf en verzeker uzelf van kwaliteit en duurzaamheid. Maak nu een afspraak en laat uw hoogwerker niet alleen in functionaliteit, maar ook in uitstraling hoog scoren. Neem hiervoor contact met ons op via info@sturmhofman.nl.

Menu