Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Kraan laten spuiten

Uw kraan laten spuiten verlengt de levensduur en behoudt de uitstraling van uw kostbare materieel. Een goed onderhouden kraan straalt professionaliteit uit en voorkomt vroegtijdige veroudering door roest en corrosie. Het laten spuiten van uw kraan biedt namelijk niet alleen een vernieuwd uiterlijk, maar ook een beschermende laag die de weerstand tegen de zware werkomstandigheden verhoogt. Sturm Hofman Truck- en Autoschade in Bleiswijk is u graag van dienst met professionele spuitwerkzaamheden.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?

App schade

Uw kraan laten spuiten door onze professionals

Een professionele kraan spuiten vereist een specialistische aanpak. Bij het laten spuiten van uw hijskraan of torenkraan zorgen wij voor een grondige voorbehandeling, een keuze uit de beste laksystemen en een nauwgezette afwerking. Of het nu gaat om onderhoud of het volledig opnieuw spuiten na schade, ons autoschadebedrijf zorgt ervoor dat uw kraan er niet alleen als nieuw uitziet, maar ook beter bestand is tegen de invloeden van buitenaf. Wenst u hetzelfde voor andere werktuigen in uw wagenpark? Wij kunnen ook uw hoogwerker spuiten. Zo verkeert uw gehele collectie werktuigen weer in nieuwstaat.

Maak uw afspraak

Maak nu een afspraak om uw kraan te laten spuiten door onze spuiterij. Met een vakkundig gespoten kraan verzekert u zich van een representatief uiterlijk. Uw kraan laten spuiten is een slimme zet als u waarde hecht aan duurzaamheid en professionaliteit. Neem contact met ons op via een e-mail naar info@sturmhofman.nl om een afspraak te maken.

Menu