Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Motor spuiten in regio Zevenhuizen-Moerkapelle

Heeft u een motor die u graag in een leuke kleur wilt laten spuiten door een expert nabij Zevenhuizen-Moerkapelle? Dan bent u bij Sturm Hofman Truck- en Autoschade uit Bleiswijk, in regio Zoetermeer en Waddinxveen, aan het juiste adres om uw motor te laten spuiten! Dankzij onze expertise krijgt uw motor exact de kleur waar u van droomt.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?

App schade

In welke kleur laat u uw motor spuiten bij ons?

Wilt u graag een nieuw kleurtje op uw motor laten spuiten of heeft u een interessant design in gedachten? Wij helpen u graag verder in onze spuiterij nabij Zoetermeer. Een nieuwe kleur laten spuiten, kan om veel redenen gebeuren. U kan uw motor laten stralen zodat wij een leeg canvas hebben om op te werken. Heeft uw motor schade opgelopen na een ongeval? Dan staan de experts van ons schadebedrijf klaar om te schade te herstellen vooraleer de motor te spuiten. Op die manier kan u snel weer veilig de weg op! Naast motors kan u bij ons ook andere voertuigen laten spuiten, zoals onder andere scooters, personenwagens en tractors. U leest het goed, wij zijn gespecialiseerd in landbouwvoertuigen, waardoor wij de vele landbouwers in de regio Zoetermeer, Waddinxveen en Zevenhuizen-Moerkapelle van dienst zijn.

Breng uw motor vandaag nog binnen

Bent u overtuigd en wilt u uw motor door onze experts laten onderhouden en spuiten? Dat horen we graag. U rekent bij ons op een vlotte dienstverlening met duidelijke communicatie. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@sturmhofman.nl of door te bellen naar 079 – 593 14 23. Onze ervaren medewerkers spuiten uw motor zo snel mogelijk. Profiteer van onze dienstverleningen.

Menu