Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Restauratie van landbouwvoertuigen nabij Zevenhuizen-Moerkapelle

Als expert op vlak van de restauratie van landbouwvoertuigen in de regio Zevenhuizen-Moerkapelle en Waddinxveen, staat het team van Sturm Hofman Truck- en Autoschade uit Bleiswijk klaar om u te helpen. Wij zorgen ervoor dat uw landbouwvoertuigen terug naar hun hoogdagen gerestaureerd worden. Hoe wij dat doen? Dat vertellen we u graag!

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Hoe de restauratie van landbouwvoertuigen verloopt

Alles begint natuurlijk wanneer u bij ons aanklopt voor de restauratie van een van uw landbouwvoertuigen. In een regio zoals Zevenhuizen-Moerkapelle en Waddinxveen is de landbouw nog steeds zeer aanwezig in het dagelijkse leven, en wij zijn dan ook trots dat we veel landbouwers kunnen verder helpen. Een restauratie begint veelal met het stralen van de landbouwvoertuigen. Dit deel zorgt ervoor dat er geen vuil, olie of stickerresten overblijven op de verschillende onderdelen. Wij stralen tot zilverblank en kunnen dan in onze spuiterij in Bleiswijk een verse laag verf aanbrengen. Dit kan eender welke kleur zijn, zoals bijvoorbeeld uw eigen bedrijfskleuren. Tijdens de restauratie van landbouwvoertuigen kunnen wel eens verborgen problemen opduiken. Wanneer wij bij het uit elkaar halen een probleem ontdekken, rekent u dan ook op onze ervaring met het schadeherstel aan landbouwvoertuigen. Daarna kan u veilig weer het veld op!

autoschade
schade herstellen vrachtwagens
tractor-trailer-2

Gebruik enkel het beste voor uw land

Wilt u ons inschakelen voor de restauratie van een of meerdere van uw landbouwvoertuigen? Wij staan klaar om u zo snel mogelijk te helpen. Maak een afspraak bij onze experts om alle details te bespreken. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@sturmhofman.nl of door te bellen naar 079 – 593 14 23.

Menu