Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Motor stralen nabij Zevenhuizen-Moerkapelle

Wilt u uw motor van kop tot teen laten stralen door een ervaren team nabij Zevenhuizen-Moerkapelle, in regio Zoetermeer? Dan staan de experts van Sturm Hofman Truck- en Autoschade uit Bleiswijk voor u klaar. Heeft u een prachtige oldtimer op de kop getikt of staat uw motor al lang stil? Dan is het aan te raden om uw motor volledig te laten restaureren tot zijn gloriedagen door alle onderdelen te laten stralen. Ontdek snel meer hierover.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?

App schade

De voordelen van uw motor te laten stralen

Door de onderdelen van uw motor te laten stralen, wordt alle vuil, verf en stickerresten verwijderd, zonder dat de structurele integriteit van de onderdelen wordt aangetast. Op die manier worden de interne onderdelen weer volledig veilig te gebruiken. Bovendien verkrijgen we dan een leeg canvas aan de buitenkant, waardoor we uw motor kunnen spuiten in elke mogelijke kleur. In onze spuiterij in Bleiswijk zorgen wij voor een egale en beschermende laag verf op uw voertuig. Door eerst uw motor te laten stralen, is er geen enkel stofje meer op te bespeuren en hecht de verf zich optimaal. Zo geniet u eens zo lang van een motor in de kleur van uw dromen. Bij een restauratie komen soms ook andere problemen boven, zoals schade. In ons autoschadebedrijf in Zoetermeer hebben wij niet alleen ervaring met het herstellen van wagens, maar ook motors en andere voertuigen vallen onder onze expertise.

Vertrouw op onze expertise voor een veilige motor

Bent u overtuigd en wilt u onze diensten inschakelen voor het stralen van uw motor? Ons team staat voor u klaar! Naast een motor, kan u bij ons ook onder andere een trekker laten stralen. Waar u ons ook voor nodig heeft, wij zorgen voor een gepaste oplossing. Neem contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 079 – 593 14 23.

Menu