Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Trekker laten stralen in regio Benthuizen

Bij ons kunt u uw trekker laten stralen bij Sturm Hofman Truck- en Autoschade uit Bleijswijk, vlak bij Benthuizen. Bij het stralen van een trekker wordt al het vuil, olie, verf en roest van het voertuig afgespoten. Dit is ideaal als u het voertuig in een nieuw kleurtje wilt zetten, bijvoorbeeld in uw bedrijfskleuren.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Uw trekker door onze experts laten stralen

Het laten stralen van uw trekker gaat gemakkelijk bij ons bedrijf in regio Benthuizen. Wij zorgen ervoor dat u uw trekker terugkrijgt zonder een vlekje olie, verf, vuil of roest erop. Wij stralen uw trekker tot zilverblank. Hierdoor krijgt uw trekker een gelijkmatige metaalkleur. Daarna kan u de trekker meteen in onze spuiterij laten spuiten in een kleur naar keuze. Wij zijn van nature een schadeherstelbedrijf. U kan bij schade bij ons terecht voor herstellingen aan carrosserie en lak voor trekkers, maar ook:

Door uw voertuig of trekker te laten stralen, vermijdt u (verdere) roestschade en ziet uw wagen er met een nieuwe kleur meteen als nieuw uit. Onze expertise zorgt ervoor dat er geen plekje over het hoofd wordt gezien en alles vlot verloopt.

tractor-trailer
tractor-2
tractor-trailer-2

Vraag meer informatie aan

Wilt u meer informatie ontvangen voordat u uw trekker laat stralen bij ons vakkundige bedrijf? Neem dan snel contact op met onze experts. Zij leggen uit hoe het stralen werkt en wat de voordelen zijn. Bent u reeds overtuigd? Maak dan vandaag nog een afspraak en profiteer van een vlotte dienstverlening.

Menu