Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Uw vrachtwagen laten stralen in regio Pijnacker

Laat uw vrachtwagen stralen door onze professionals in regio Pijnacker. Sturm Hofman Autoschade is gevestigd in Bleiswijk. Naast het repareren van schade aan voertuigen zijn we ook gespecialiseerd in het stralen en spuiten van voertuigen. Wilt u bijvoorbeeld uw vrachtwagen laten stralen bij ons in regio Pijnacker? Kom dan vooral langs.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Laat uw vrachtwagen stralen bij ons in regio Pijnacker

Ons autoschadebedrijf uit regio Pijnacker is gespecialiseerd in het stralen van verschillende voertuigen. Denk bijvoorbeeld aan een vrachtwagen of een tractor. Na het stralen van uw voertuigen is het mogelijk om de voertuigen ook door ons te laten bespuiten. We bespuiten de voertuigen met een grondverf. Hierdoor wordt uw voertuig beschermd tegen roestvorming. Daarna is het mogelijk om de voertuigen te spuiten in de kleuren van uw bedrijf. Naast het stralen en spuiten van voertuigen is onze specialiteit het herstellen van schade. Dit kan bij een auto, maar ook bij een vrachtwagen of een ander landbouwvoertuig.

vrachtwagenschade
schade herstellen vrachtwagens
tractor-trailer-2

Plan nu een afspraak in

Heeft u schade aan uw vrachtwagen en wilt u daarna uw voertuig laten bestralen door echte professionals? Neem dan nu contact met ons op en plan een afspraak in. Bel naar 079 – 593 14 23 of stuur een e-mail naar info@sturmhofman.nl. Er wordt zo spoedig mogelijk een afspraak met u ingepland.

Menu