Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Uw tractor laten stralen in regio Pijnacker

Bij Sturm Hofman Truck- en Autoschade is het mogelijk om uw tractor te laten stralen in regio Pijnacker. Ons bedrijf is gevestigd in Bleiswijk. Hierdoor komen er veel landbouwvoertuigen naar ons toe. We hebben veel ervaring met het stralen, spuiten maar ook herstellen van veel verschillende soorten voertuigen. Denk hierbij aan auto’s, maar ook trailers of tractoren.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Wilt u uw tractor laten stralen bij ons in regio Pijnacker?

Bij ons autoschadebedrijf in regio Pijnacker is het mogelijk om uw tractor te laten stralen. Het stralen van een voertuig gaat makkelijk bij ons bedrijf. We hebben namelijk genoeg ruimte. Bij ons schadeherstelbedrijf kunt u ook terecht als u een voertuig met schade heeft. Onze professionals repareren de schade. We hebben veel ervaring met veel verschillende soorten voertuigen. Naast het herstellen van schade kunt u bij ons ook terecht voor het stralen en spuiten van uw voertuigen. Wilt u bijvoorbeeld uw vrachtwagen laten stralen zodat deze in uw bedrijfskleuren kan worden gespoten? Plan een afspraak bij onze professionals in.

tractor
tractor-2
tractor-trailer-2

Breng al uw landbouwvoertuigen naar ons

Naast uw tractor kunnen we ook uw andere landbouwvoertuigen stralen bij ons in regio Pijnacker. Breng uw landbouwvoertuigen naar ons bedrijf in Bleiswijk en kies of uw de kleuren van uw bedrijf op de voertuigen wilt hebben of toch alleen een beschermende grondverf. Plan een afspraak in door een e-mail te sturen naar info@sturmhofman.nl of bel naar 079 – 593 14 23.

Menu