Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Autoschadebedrijf in regio Delft

Een autoschadebedrijf is onmisbaar in Delft, de stad die gekenmerkt wordt door charmante smalle straatjes en parkeerplaatsen langs grachten. Daarom staat Sturm Hofman Truck- en Autoschade uit Bleiswijk klaar om de schade zo snel mogelijk te herstellen. Zo kan u snel weer wegrijden met een wagen die volledig in orde is.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Bij ons autoschadebedrijf kan u terecht met verschillende voertuigen

Ons autoschadebedrijf in regio Delft staat voor uw klaar als u schade heeft aan uw voertuig. We zijn een schadeherstelbedrijf dat gespecialiseerd is in het werken met verschillende soorten voertuigen. Zo werken we aan personenwagens, maar evengoed landbouwvoertuigen. Daarnaast hebben we veel ervaring met het herstellen van schade aan vrachtwagens. Dus hoe klein of groot uw voertuig ook is, u kunt altijd bij ons terecht. Naast het herstellen van schade hebben onze experts ook een andere specialiteit, namelijk het spuiten van voertuigen in onze spuiterij nabij Delft. U kunt ervoor kiezen om alleen de grondverf erop te laten spuiten of om voor de kleuren van uw bedrijf te gaan.

autoschade
schade herstellen vrachtwagens
tractor-trailer-2

Vraag om advies

Naast het herstellen van schade, kunnen de experts van ons autoschadebedrijf uit regio Delft u ook advies geven over uw voertuig. Twijfelt u bijvoorbeeld of u de kleuren van uw bedrijf op het voertuig wilt hebben? Neem dan contact op met onze experts en vraag het. Neem telefonisch contact op met ons autoschadebedrijf via 079 – 593 14 23 of stuur een e-mail naar info@sturmhofman.nl.

Menu