Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Ons autoschadebedrijf in regio Delft

Kom langs bij ons autoschadebedrijf in regio Delft als u schade heeft aan uw voertuig. Sturm Hofman Autoschade is gevestigd in Bleiswijk. We helpen u als u schade heeft aan een voertuig, maar ook als u bijvoorbeeld uw voertuig wilt laten stralen of spuiten. Bespreek nu de verschillende mogelijkheden met onze experts.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Schade herstellen door ons autoschadebedrijf in de buurt van Delft

Ons autoschadebedrijf in regio Delft staat voor uw klaar als u schade heeft aan uw voertuig. We zijn een schadeherstelbedrijf dat gespecialiseerd is in het werken met (landbouw) voertuigen. Daarnaast hebben we veel ervaring met het herstellen van schade bij vrachtwagens. Dus hoe klein of groot uw voertuig ook is, u kunt altijd bij ons terecht. Naast het herstellen van schade hebben onze experts ook een andere specialiteit, namelijk het spuiten van voertuigen. U kunt ervoor kiezen om alleen de grondverf erop te laten spuiten of om voor de kleuren van uw bedrijf te gaan. Bespreek met onze experts wat de verschillende mogelijkheden zijn.

autoschade
schade herstellen vrachtwagens
tractor-trailer-2

Vraag om advies

Naast het herstellen van schade kunnen de experts van ons autoschadebedrijf uit regio Delft u ook advies geven over uw voertuig. Twijfelt u bijvoorbeeld of u de kleuren van uw bedrijf op het voertuig wilt hebben? Neem dan contact op met onze experts uit Bleiswijk en vraag het. Neem telefonisch contact op via 079 – 593 14 23 of stuur een e-mail naar info@sturmhofman.nl.

Menu