1. Home
  2. chevron_right
  3. Spuiterij Delft

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Onze spuiterij in regio Delft

Onze spuiterij in regio Delft houdt zich bezig met het spuiten van voertuigen. Er zijn verschillende opties mogelijk voor het spuiten van uw voertuig. Naast het spuiten van voertuigen houden we ons ook bezig met het repareren van schade aan het voertuig. Kom langs bij Sturm Hofman Autoschade uit Bleiswijk en ontdek de mogelijkheden.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Onze spuiterij neemt al uw voertuigen onder handen

U heeft verschillende mogelijkheden bij onze spuiterij in regio Delft. Bij onze spuiterij is het bijvoorbeeld mogelijk om alleen een grondverf op het voertuig te laten spuiten. Deze laag houdt roestvorming tegen. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld de kleuren van uw bedrijf op het voertuig te laten spuiten. Bespreek de verschillende opties met de experts van ons autoschadebedrijf nabij Delft. Naast het spuiten van voertuigen kunnen we bijvoorbeeld een vrachtwagen stralen. U kunt ook andere voertuigen zoals auto’s of tractoren laten stralen. Hierbij wordt al het vuil, olie, vet en roest van het voertuig gespoten. Op die manier hebben onze experts in de spuiterij een leeg canvas om op te werken.

spuiterij
tractor-trailer-2

Vraag naar verschillende mogelijkheden

Wij staan klaar in onze spuiterij nabij Delft met verschillende diensten. Heeft u een vrachtwagenschadeherstel nabij Delft voor lakschade? Neem contact op met ons bedrijf en plan een afspraak in. Maak eenvoudig een afspraak bij onze experts door te bellen naar 079 – 593 14 23.

Menu