1. Home
  2. chevron_right
  3. Spuiterij Delft

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Onze spuiterij in regio Delft

Onze spuiterij in regio Delft houdt zich bezig met het spuiten van voertuigen. Er zijn verschillende opties mogelijk voor het spuiten van uw voertuig. Bespreek de verschillende mogelijkheden met een van onze experts. Naast het spuiten van voertuigen houden we ons ook bezig met het repareren van schade aan het voertuig. Kom langs bij Sturm Hofman Autoschade uit Bleiswijk en ontdek de mogelijkheden.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Onze spuiterij uit regio Delft neemt uw voertuigen onder handen

U heeft verschillende mogelijkheden bij onze spuiterij in regio Delft. Bij onze spuiterij is het bijvoorbeeld mogelijk om alleen een grondverf op het voertuig te laten spuiten. Deze laag houdt roestvorming tegen. Het is ook mogelijk om de kleuren van uw bedrijf op het voertuig te laten spuiten. Bespreek de verschillende opties met de experts van ons autoschadebedrijf. Naast het spuiten van voertuigen kunnen we bijvoorbeeld een vrachtwagen stralen. U kunt ook andere voertuigen zoals auto’s of tractoren laten stralen. Hierbij wordt al het vuil, olie, vet en roest van het voertuig gespoten.

spuiterij
tractor-trailer-2

Vraag naar verschillende mogelijkheden

Vraag naar de verschillende diensten van onze spuiterij in regio Delft. Heeft u een vrachtwagenschadeherstel nodig? Neem contact op met ons bedrijf uit Bleiswijk en plan een afspraak in. Maak een afspraak door te bellen naar 079 – 593 14 23 of stuur een e-mail naar info@sturmhofman.nl.

Menu