Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Het herstel van vrachtwagenschade in regio Delft

Heeft u vrachtwagenschade opgelopen en zoekt u een bedrijf dat het herstel op zich kan nemen in regio Pijnacker of Delft? Kom dan langs bij Sturm Hofman Autoschade in Bleiswijk. Wij herstellen de schade die uw vrachtwagen heeft opgelopen. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om uw vrachtwagen te laten stralen, en daarna bespuiten met de kleuren van uw bedrijf.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Vrachtwagenschade en herstel ervan bij ons bedrijf in regio Delft en Pijnacker

Bent u op zoek naar een bedrijf in regio Delft en Pijnacker dat het herstel van uw vrachtwagenschade op zich kan nemen? Wij helpen u graag verder. Wij zijn een autoschadebedrijf waar ook vrachtwagens en trekkers op afspraak komen. Wilt u dat uw vrachtwagen naast het repareren ook gestraald wordt, zodat alle viezigheid eraf is en dat deze helemaal wordt gestript? Bij ons is het mogelijk om uw vrachtwagen te laten stralen. Naast vrachtwagens is het ook mogelijk om uw tractor te laten stralen. Ons bedrijf ligt in een landelijke regio, dus we hebben vaak landbouwvoertuigen in ons bedrijf staan.

vrachtwagenschade
schade herstellen vrachtwagens
tractor-trailer-2

Maak nu gebruik van onze service

Wilt u de vrachtwagenschade en het herstel daarvan laten repareren door ons bedrijf uit regio Delft en Pijnacker? Maak dan een afspraak bij onze experts. Bel naar 079 – 593 14 23 of stuur een e-mail naar info@sturmhofman.nl. Naast reparaties kunt u ook terecht bij onze spuiterij. Hier zorgen er we ervoor dat uw voertuig de kleuren van uw bedrijf krijgt. Bespreek de verschillende mogelijkheden met de experts tijdens uw afspraak.

Menu