Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Ons schadeherstelbedrijf in regio Pijnacker

Kom langs bij ons schadeherstelbedrijf in regio Pijnacker. Sturm Hofman Autoschade is gevestigd in Bleiswijk. We hebben jarenlang ervaring met het herstellen van schade bij veel verschillende soorten voertuigen. Hieronder vallen ook veel landbouwvoertuigen. Naast het herstellen van schade is het stralen en spuiten van voertuigen ook een van onze specialiteiten.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Kom langs bij ons schadeherstelbedrijf in regio Pijnacker

Ons schadeherstelbedrijf is gevestigd in Bleiswijk, dit ligt in de buurt van Pijnacker. Als autoschadebedrijf verhelpen we voertuigen van schade en zorgen we dat de schade goed hersteld wordt. We werken met veel verschillende voertuigen, waaronder ook landbouwvoertuigen. Naast het herstellen van schade zijn onze andere specialiteiten het stralen en spuiten van voertuigen. Bij het stralen van bijvoorbeeld een vrachtwagen wordt al het vuil, olie, roest en verf van het voertuig afgespoten. We stralen tot zilverblank. Ook als u uw tractor wilt laten stralen kunt u bij ons terecht.

autoschade
schade herstellen vrachtwagens
tractor-trailer-2

Stel nu al uw vragen

Heeft u vragen over ons schadeherstelbedrijf uit regio Pijnacker? Stuur ons dan een e-mail via info@sturmhofman.nl of neem telefonisch contact op via 079 – 593 14 23. Daarnaast is het ook mogelijk om een bericht te sturen via WhatsApp via 06 – 81 24 78 48. Onze experts beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder.

Menu