Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Schadeherstelbedrijf nabij Pijnacker

Ons schadeherstelbedrijf in Bleiswijk, nabij Pijnacker, heeft jarenlange ervaring met het herstellen van schade bij verschillende soorten voertuigen. Daardoor kunnen wij zowel privé- als bedrijfsvoertuigen onder handen nemen. Wij werken aan personenwagens, maar evengoed bestelwagens en aanleggers.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

In ons schadeherstelbedrijf nabij Pijnacker kunt u terecht met alle soorten schade

Bij ons schadeherstelbedrijf doen we er alles aan om schade zo snel mogelijk te herstellen zonder in te boeten op kwaliteit. Als autoschadebedrijf verhelpen we voertuigen van schade op een duurzame manier, zodat u niet na een week met andere problemen zit. We werken met veel verschillende voertuigen, waaronder ook landbouwvoertuigen. Naast het herstellen van schade zijn onze andere specialiteiten het stralen en spuiten van voertuigen. Bij het stralen van een vrachtwagen wordt al het vuil, olie, roest en verf van het voertuig afgespoten. We stralen tot zilverblank. Ook als u uw tractor wilt laten stralen kunt u bij ons terecht. Na het zilverblank maken, kunnen wij een kleur of zelfs patroon naar keuze aanbrengen op het voertuig.

autoschade
schade herstellen vrachtwagens
tractor-trailer-2

Stel nu al uw vragen

Ons schadeherstelbedrijf nabij Pijnacker is van vele markten thuis. Heeft u vragen over de diensten van ons schadeherstelbedrijf? Stuur ons dan een e-mail via info@sturmhofman.nl of neem telefonisch contact op via 079 – 593 14 23. Onze experts beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder.

Menu