Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Schadeherstel van uw landbouwvoertuig in regio Waddinxveen

Heeft u een schadeherstel nodig voor uw landbouwvoertuig in regio Waddinxveen? U bent welkom bij Sturm Hofman Truck- en Autoschade. Wij zijn gevestigd in Bleiswijk en helpen u graag verder. Omdat we in een plattelandsregio zijn gevestigd, hebben we veel ervaring met het werken met landbouwvoertuigen. Naast het repareren van voertuigen, stralen en spuiten we uw voertuigen ook.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Schadeherstel aan uw landbouwvoertuig laten verrichten in regio Waddinxveen

Heeft u een landbouwvoertuig in regio Waddinxveen en is deze toe aan schadeherstel? Breng hem langs bij onze spuiterij in Bleiswijk. Wij herstellen de schade. Ook als u schade heeft aan uw vrachtwagen kunt u bij ons terecht. We hebben ervaring met het repareren van auto’s tot landbouwvoertuigen en alles daartussen in. Naast schade herstellen is het ook mogelijk om bij ons uw voertuig te laten stralen of bespuiten. Wilt u bijvoorbeeld uw landbouwvoertuig laten stralen zodat deze helemaal roestvrij is? Wij realiseren het graag voor u.

tractor-trailer
tractor-2
tractor-trailer-2

Breng uw landbouwvoertuigen naar onze spuiterij

Heeft u een ander landbouwvoertuig dat schadeherstel nodig heeft bij uw bedrijf in regio Waddinxveen? Breng deze voertuigen naar onze spuiterij toe. Wij hebben veel ervaring met landbouwvoertuigen. Plan een afspraak in bij een van onze experts door een e-mail te sturen naar info@sturmhofman.nl of bel naar 079 – 593 14 23.

Menu