Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Herstel van vrachtwagenschade in regio Gouda

Wij repareren uw vrachtwagenschade en zorgen voor het herstel hiervan vanuit ons bedrijf in regio Gouda. Sturm Hofman Truck- en Autoschade is gevestigd in Bleiswijk. We hebben veel ervaring met verschillende soorten voertuigen, van auto’s en vrachtwagens tot landbouwvoertuigen. U kunt dus altijd bij ons terecht.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Het repareren van vrachtwagenschade en het herstel van uw voertuig in regio Gouda

Het herstel van vrachtwagenschade die u heeft opgelopen wordt door onze experts uit regio Gouda geregeld. Naast het herstellen van vrachtwagens is het ook mogelijk om bij ons schade te laten herstellen aan landbouwvoertuigen. Ook hier hebben we veel ervaring mee. Onze spuiterij is gevestigd in Bleiswijk, hier hebben we genoeg ruimte om uw vrachtwagen te repareren en eventueel te bespuiten. Voordat we uw vrachtwagen kunnen spuiten, moet de trailer worden gestraald. Hierbij wordt alle vuil, roest en verf verwijderd. Daarna wordt uw vrachtwagen klaargemaakt voor het spuiten. U kunt dit in elke gewenste kleur laten uitvoeren.

vrachtwagenschade
schade herstellen vrachtwagens
tractor-trailer-2

Maak gebruik van onze service

Heeft u herstel nodig voor uw vrachtwagenschade en bent u gevestigd in regio Gouda? Kom dan langs bij ons bedrijf om de schade te laten herstellen. Neem contact met ons op en plan een afspraak in om gebruik te maken van onze service. Stuur een e-mail naar info@sturmhofman.nl of neem telefonisch contact op via 079 – 593 14 23.

Menu