Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Uw trailer stralen in regio Moordrecht

Uw trailer kunt u laten stralen bij onze spuiterij in regio Moordrecht. Sturm Hofman Truck- en Autoschade is gevestigd in Bleiswijk. Bij het stralen zorgen wij ervoor dat uw voertuig roestvrij en vrij van olie, vet en viezigheid wordt gespoten. Na het stralen is uw voertuig zilverblank. Het voertuig heeft nu een egale metaalkleur en is klaar voor het erop spuiten van iedere gewenste kleur.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Een trailer laten stralen bij ons in regio Moordrecht

Bij onze spuiterij in regio Moordrecht is het mogelijk om uw trailer te laten stralen. Wij hebben namelijk veel ervaring met het stralen van landbouwvoertuigen. Dit komt omdat we in een plattelandsgebied zijn gevestigd. Naast het stralen en spuiten van voertuigen houden we ons ook bezig met het herstellen van schade. Heeft u bijvoorbeeld een herstel nodig van vrachtwagenschade? Kom dan bij ons langs. Ook als u een schadeherstel van uw landbouwvoertuig nodig heeft bent u bij ons van harte welkom in Bleiswijk.

vrachtwagenschade
schade herstellen vrachtwagens
tractor-trailer-2

Vraag nu meer informatie aan

Ontvang nu meer informatie over het laten stralen van uw trailer bij ons spuiterij in regio Moordrecht. Bel naar 079 – 593 14 23 of stuur ons een e-mail via info@sturmhofman.nl. Stel al uw vragen en onze experts geven hier antwoord op. Bent u overtuigd? Maak dan een afspraak om langs te komen met uw voertuig.

Menu