1. Home
  2. chevron_right
  3. Spuiterij Gouda

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Onze spuiterij voor uw auto in regio Gouda

Kom met uw auto langs bij onze spuiterij in regio Waddinxveen en Gouda . Sturm Hofman Autoschade is gevestigd in Bleiswijk. Naast het repareren van schade, houden we ons bezig met het stralen en spuiten van verschillende soorten voertuigen. Bij het stralen zorgen we ervoor dat vuil, olie, roest en viezigheid van het voertuig wordt gehaald. Daarna is deze klaar voor onze spuiterij in regio Waddinxveen en Gouda.

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Kom met uw auto langs bij onze spuiterij in regio Waddinxveen en Gouda

Bij onze spuiterij in de buurt van Waddinxveen en Gouda kunt u terecht met uw auto, vrachtwagen of een landbouwvoertuig. Naast voertuigen spuiten is het bij ons mogelijk om schade aan uw vrachtwagen te laten herstellen. Ook als u schade heeft aan uw landbouwvoertuig kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat de schade helemaal wordt gerepareerd. Daarna is het aan u of u het voertuig wilt laten spuiten in onze spuiterij in Bleiswijk. Het is mogelijk om alleen grondverf erop te laten spuiten of ook een gewenste (bedrijfs)kleur.

Wat doen we met uw auto bij onze spuiterij in regio Waddinxveen en Gouda

Bij het spuiten van een voertuig heeft u verschillende keuzes. We kunnen het voertuig alleen behandelen met grondverf. Deze verf gaat roestvorming tegen. Daarnaast is het mogelijk om de kleuren van uw bedrijf op het voertuig te laten spuiten. Bespreek de verschillende mogelijkheden met onze experts. Voordat wij uw voertuig bespuiten, kunnen we deze eerst stralen. Hierbij wordt al het roest, losse verfflodders en viezigheid verwijderd. Uw voertuig is dan klaar voor het spuiten. Kom langs bij onze spuiterij in regio Waddinxveen en Gouda en laat uw auto of vrachtwagen in de kleuren van uw bedrijf spuiten.

spuiterij
tractor-trailer-2

Plan uw afspraak in

Wilt u gebruik maken van onze spuiterij voor uw auto in regio Waddinxveen en Gouda? Neem contact op met onze experts en plan een afspraak in. Stuur een e-mail naar info@sturmhofman.nl of bel naar 079 – 593 14 23. Daarnaast is het mogelijk om een bericht via WhatsApp te sturen naar het nummer 06 – 81 24 78 48. Stel al uw vragen aan onze experts, zij beantwoorden uw vragen en helpen u graag verder.

Menu