1. Home
  2. chevron_right
  3. Spuiterij Gouda

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Landbouwvoertuigen reparatie

Schadeherstel

Zakelijk & Particulier

Onze spuiterij voor uw auto in regio Gouda

In onze spuiterij in de buurt van Waddinxveen en Gouda kan u niet alleen terecht met een auto. Sturm Hofman Truck- en Autoschade uit Bleiswijk biedt een veel bredere dienstverlening aan in de spuiterij. Wist u bijvoorbeeld dat u bij ons ook terechtkan met meubilair en deuren? Ja hoor, in onze spuithallen krijgt uw hele woning een nieuw kleurtje aangemeten!

Wilt u een afspraak maken?Maak afspraak

Schade melden via WhatsApp?App schade

Wilt u een afspraak maken?

Schade melden via WhatsApp?

Uw auto is in goede handen bij onze spuiterij in regio

Bij onze spuiterij kunt u terecht met uw auto, vrachtwagen of een landbouwvoertuig. Naast voertuigen spuiten is het bij ons mogelijk om schade aan uw vrachtwagen te laten herstellen. Ook als u schade heeft aan uw landbouwvoertuig kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat de schade helemaal wordt gerepareerd. Daarna is het aan u of u het voertuig wilt laten spuiten in onze spuiterij. Het is mogelijk om alleen grondverf erop te laten spuiten of ook een gewenste (bedrijfs)kleur.

Wat doen we met uw auto bij onze spuiterij

Bij het spuiten van een voertuig heeft u verschillende keuzes. We kunnen het voertuig alleen behandelen met grondverf. Deze verf gaat roestvorming tegen. Daarnaast is het mogelijk om de kleuren van uw bedrijf op het voertuig te laten spuiten. Voordat wij uw voertuig bespuiten, kunnen we deze eerst stralen. Hierbij wordt al het roest, losse verf en viezigheid verwijderd. Uw voertuig is dan klaar voor het spuiten. In onze spuiterij nabij Waddinxveen en Gouda laat u uw voertuig in uw gewenste kleur spuiten, denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfskleuren!

spuiterij
tractor-trailer-2

Plan uw afspraak in

Wilt u gebruik maken van onze spuiterij voor uw auto in regio Waddinxveen en Gouda? Neem contact op met onze experts of bel naar 079 – 593 14 23 en plan een afspraak in. Stel al uw vragen aan onze experts, zij beantwoorden uw vragen en helpen u graag verder.

Menu